ORGANISATIE
De Brugge Awards zijn een organisatie van Brugge.inc in samenwerking met de Stad Brugge.
Glaasje Monteberg M brut (West-Vlaanderen)
Buloo: Brugse N/A aperitief (75cl)
Mini Patat met Isigny-room & Zalmkaviaar (veggie)
Tartaar van Asperge, Currie & Zeekraal (veggie)
Mossel, watermeloen & Feta
…
Fishing the Salmon
Graved Lax vergezeld door knakkebröd, mierikswortel, zure room, rode ui, pickles
…
Sucrine Greenery (heerlijke lente-vibes)
Ceasar Salade: gevogelte – currie dressing – OudBrugge Prestige
Salade Niçoise: MSC tonijn – ansjovismayo – groene boontjes
Klemskerke: geitenkaas – honing-mosterd – geroosterde pijnboompitten (veggie)
…
Chicken Station
Vol-au-vent van zwartpootkip, bolletjes & West-Vlaamse champignons
Waterzooi/vol-au-vent van asperge, lentegroentjes & West-Vlaamse champignons (veggie)
…
Meat the Butcher on the Asparagus Corner
In Brugse Zot Bruin gelakte varkenswang, polderkrieltjes & (groene) asperge
Asperge à la flamande met kruiden & zachte mosterdsaus (veggie)
Eton Mess: Brugse aardbeien met hun coulis & Brugse speculoos
Waters (plat-bruis), bio-sapje & frisdranken (cola, cola zero)
Wijnen Feys:
Wit: Extrait De Romarion – Pays D’oc – Druif Chardonnay
Rood: Chateau Fontanche – Saint Chinian – Druif Grenache Syrah Carignan Cinsault
Brouwerij Halve Maan:
Brugse Zot Blond / Sportzot (alcoholvrij vol smaak)