Skip to main content

MENU

Aperitief

Glaasje Monteberg M brut (West-Vlaanderen)
Buloo: Brugse N/A aperitief (75cl)

 

3 hapjes

Mini Patat met Isigny-room & Zalmkaviaar (veggie)

Tartaar van Asperge, Currie & Zeekraal (veggie)

Mossel, watermeloen & Feta


Walking buffet (4 food corners)

Fishing the Salmon

Graved Lax vergezeld door knakkebröd, mierikswortel, zure room, rode ui, pickles

Sucrine Greenery (heerlijke lente-vibes)

Ceasar Salade: gevogelte – currie dressing – OudBrugge Prestige

Salade Niçoise: MSC tonijn – ansjovismayo – groene boontjes

Klemskerke: geitenkaas – honing-mosterd – geroosterde pijnboompitten (veggie)

Chicken Station

Vol-au-vent van zwartpootkip, bolletjes & West-Vlaamse champignons

Waterzooi/vol-au-vent van asperge, lentegroentjes & West-Vlaamse champignons (veggie)

Meat the Butcher on the Asparagus Corner

In Brugse Zot Bruin gelakte varkenswang, polderkrieltjes & (groene) asperge

Asperge à la flamande met kruiden & zachte mosterdsaus (veggie)

Dessert

Eton Mess: Brugse aardbeien met hun coulis & Brugse speculoos

 

Open bar

Waters (plat-bruis), bio-sapje & frisdranken (cola, cola zero)

Wijnen Feys:

Wit: Extrait De Romarion – Pays D’oc – Druif Chardonnay
Rood: Chateau Fontanche – Saint Chinian – Druif Grenache Syrah Carignan Cinsault

Brouwerij Halve Maan:

Brugse Zot Blond / Sportzot (alcoholvrij vol smaak)